top of page

Jeg går højt op i kvaliteten af mit arbejde og brænder for, altid at give den bedste oplevelse. Her kan du læse om nogle af de oplevelser, jeg har været med til at skabe gennem musikken.

Anbefalinger

Vi havde den store fornøjelse af, at have booket DJ Nick til vores julefrokost. Igennem hele planlægningen, var Nick behjælpelig med at assisterer os. Da vores ansatte spænder bredt, både i alder og musikpræferencer, var det vigtigt at musikken, kunne samle alle på dansegulvet. Med stort overblik og forberedelse, var Nick med til at lave den fedeste fest for os. Alle var på dansegulvet fra start til slut. Der blev sunget højt, danset og alle vores ønsker blev spillet. Jeg vil give Nick de varmeste anbefalinger med herfra. 

Thomas Andersen

Daglig leder i Meny

Hej Nick. Du satte de bedste rammer for vores bryllup. Du var simpelthen så god.

 

Der var så mange der var henne og sige, at du var helt vildt god. Det var langt over vores forventning. Mange tak!

 

Vi giver klart vores anbefalinger videre til andre der skal bruge super dj.

Saina og Martin

Privat

En DJ der skabte de perfekte rammer om vores bryllup

Vi fik anbefalet Nick af Raadvad Kro hvor vi holdt vores bryllupsfest denne sommer og Nick levede bestemt op vores forventninger. Gennem hele forløbet fra den første telefonsamtale, over den løbende dialog frem til selve festen har Nick været suveræn til at holde kontakt, følge op og svare hurtigt på henvendelser både telefonisk og per mail. Alt forløb efter planen og når vi havde ændringer eller kom på nye idéer var Nick hurtig til at gribe dem og føre dem ud i livet. For eksempel besluttede vi os for at Nick også skulle spille lækker loungemusik under vores reception på Skodsborg Kurhotel og der var Nick hurtig til at byde ind og få koordineret diverse opsætning med begge lokationer, så tidsplanen gik op. Derudover var Nick også god til at komme med forslag til numre og spillelister så vi sammen fik vi lavet et godt program tilpasset vores ønsker. Hele vejen igennem har vi været i trygge hænder.

Derfor kan vi kun give Nick de varmeste anbefalinger videre! Hvis du ønsker en top professionel men stadig personlig DJ, der ved hvad han laver og går op I alle detaljer for at I får den bedste dag, ja, så er der íngen tvivl om at I skal vælge Nick.


 

Lærke og Asger

juli 2018

Privat - Brudepar

Hej Nick. Tak for en fantastisk aften og fordi du spillede til vores bryllup. Du var super god og vi kunne ikke have valgt en bedre DJ.

 

Du havde helt styr på gæsterne og hvis jeg ikke mindes forkert var dansegulvet på intet tidspunkt tomt.

 

Det var præcis det vi gerne ville med vores fest. Vi har fået en masse feedback på at du var kanon. Vi anbefaler dig selvfølgelig til venner og bekendte. Du har i hvert tilfælde fået en større fanskare i nat.

Hr og fru Autrup Helgstrand

Privat

Havde Nick ude og spille til mit cocktailparty på restaurant Beghuset, da jeg blev 50år. Super professionelt. Musikken var absolut helt i top. Nick havde forberedt sig på aftenen, og havde samtidig god fornemmelse for stemningen hele aftenen. Kan varmt anbefale DJ Nick.

Eva Merser

Privat

Vi bookede Nick til vores bryllup. Han var fra første samtale imødekommende og interesseret i at opfylde netop vores ønsker. Til festen var der styr på det hele og han var helt klart afgørende for, at det blev en rigtig fest lige efter vores ønsker.

Vi booker helt klart Nick til næste fest og giver ham vores varmeste anbefalinger.

Sine Suhr Jensen

Privat

Vi er meget glade for vores samarbejde med DJ Nick. Vi har haft fornøjelsen af hinanden igennem de sidste 4 år. For os giver det stor værdi, at vi kan anbefale en god DJ, til de af vores gæster der ikke selv bringer egen DJ. Nick har spillet til en masse bryllupper der har været holdt her på Raadvad Kro. For os er det vigtigt at gæsterne får en uforglemmelig dag/aften. Derfor er det altafgørende at vores samarbejdspartnere lever op til vores høje standarder. Med Service i højsæde, og med en altid imødekommende tilgang, har det kun været positive tilkendegivelser vi har fået tilbage fra vores gæster. At kunne forstå og aflæse sit publikum, og tage ansvaret for den videre dialog med gæsterne i forhold til musikdelen, har netop gjort at vores gæster har oplevet en samlet løsning, hvor samarbejdet mellem os og DJ Nick, smitter af på gæsterne. Vi vil til hver en tid anbefale DJ NICK.

Rikke Kold Black

Indehaver af Raadvad kro

Jeg bookede Nick til at spille musik til min mands 60 års fødselsdag. Vi holdte festen på strandmøllekroen, hvor jeg havde fået anbefalet Nick fra. Lige fra start, var Nick utrolig serviceminded og top professionel. Med sine mange års erfaring, var han god til at guide mig igennem hele processen. Vi havde også booket en sangerinde, til at give nogle numre inden Nick skulle spille. Han tog dialogen med hende, og sørgede for afvikling og lydprøve i løbet af dagen, så alt var klar til om aftenen. Nick fik gang i dansegulvet med det samme. Han fornemmede på formidabel vis stemningen, og holdte samme høje standard igennem hele natten. Til stor glæde og ros hos alle vores gæster. Jeg kan kun give Nick de bedste anbefalinger med herfra.

Ingrid Møller

Privat

Vi, Satair, giver Nick Rendbæk 5 stjerner. Vi bookede ham til vores julefrokost 2017 med ca. 200 deltagere. Fra første sang og til festen slukkede, var vi på gulvet. Alle i firmaet var enige om det var den bedste DJ og vi booker ham igen til næste firmafest. TAK for en fantastisk fest.
Hilsen festudvalget.

Festudvalget

Satair

Som restaurant, sætter vi altid en stor ære i, at give vores gæster den bedste oplevelse.

Derfor er det vigtigt, at de leverandører vi samarbejder med, lever op til de samme værdier som os. Vi har haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Nick i mange år, og anbefaler ham gerne, når vores kunder skal bruge musik til deres bryllup, fødselsdage eller andre arrangementer. Nick kommer altid veloplagt og giver vores gæster den bedste oplevelse, og derfor vender gæsterne ofte tilbage med ros og pæne ord. Han forstår at læse gæsternes behov og tilretter hans musik efter dette. Nick er altid præsentabel klædt, tilpasset til arrangementet.

Vi kan varmt anbefale til DJ NICK.

Charlotte Gravenhorst

Restaurant Beghuset

bottom of page