top of page

Om Nick Rendbæk

Mange års erfaring, service og samarbejde i højsæde og en unik evne til at aflæse dansegulvet

Jeg startede som DJ da jeg var 14 år gammel.

Drengeværelset var omdrejningspunktet og det blev startskuddet til min passion for musikken. Med store hjemmebyggede højtalere og mixerpult, blev der ivrigt spillet høj musik og øvet DJ skills.

Mine nære bekendtskaber skaffede mig de første jobs til lokale ungdoms- og skolefester. Herefter tog det fart og jeg blev hyret til at sætte gang i festen til mange gymnasie- og firmafester.

Som årene er gået, tæller mine kunder mange forskellige virksomheder, private arrangementer og eventsteder, som alle bruger mig som deres ”hus DJ” til forskellige lejligheder.

 

Som "DJ Nick", har jeg spillet til alt fra teambuilding, firmafester, konferencer til bryllupper, fødselsdage og julefrokoster.

Jeg har mere end 25 års erfaring og er stolt af at være blevet populær, blandt mine kunder.

Her fortæller nogle af mine kunder om deres oplevelse.

Jeg har spillet til mange 30, 40, 50 og 60 års fødselsdage, samt en lang række brylluper. Det at skabe en fed fest, er noget jeg synes er fantastisk. Min evne til at tilpasse musikken, aflæse dansegulvet, kombineret med en stor åbenhed for at lytte til gæsterne, har skabt mange fantastiske aftener, med glade gæster og kunder gennem årene.

Jeg har musik kataloget i orden og bevæger mig gennem årtierne, hvor det bedste fra 70’erne, 80’erne og 90’erne bliver blandet med nutidens rytmer. Glad og genkendeligt musik er vigtige elementer, når jeg byder op til dans.

bottom of page