top of page

Fødselsdag

Hip hip huraaaaaa, nu skal vi have fest!

Til runde fødselsdage: 20, 30, 40, 50, 60 års, er der typisk lagt op til et brag af en fest. Om I vælger et telt, festlokale, restaurant eller selv at holde festen hjemme privat, har jeg udstyr der er tilpasset omgivelserne.

Efter en dialog over telefonen, hvor vi snakker arrangementet igennem, har jeg dannet mig et indtryk og noteret mig de behov og ønsker der er til anlæg og musikvalg.

På dagen, inden gæsterne ankommer, har vi ved fælles hjælp afstemt hvornår anlægget kan sættes op i forhold til planlægningen.

Til aftalt tidspunkt, møder jeg op og hilser pænt på dig og dine gæster. Dansegulvet er klart og jeg sørger for at stemningen og musikken gradvist bliver tilpasset omstændighederne. Med mine mange år som DJ, samt mine erfaringer med at læse stemningen og gæsternes signaler, sørger jeg for at spille alle de gamle klassikere samt det nye, kendte musik. Fødselsdagssang for fødselaren og fællesdans, er med til at gøre denne aften til en fantastisk fest.

Med mange års erfaring, service og samarbejde i højsæde samt en unik evne til at aflæse dansegulvet, vil du være i sikre og professionelle hænder, hvis du vælger mig som DJ til din fødselsdagsfest.

bottom of page