top of page

Firmafest

Lad mig hjælpe jer med at holde en fantastisk firmafest

Når Jeres virksomhed eller afdeling skal holde fest, er der ofte store forventninger. Man glæder sig til at samles med kollegerne til et brag af en fest.

Sommerfesten er typisk et arrangement der bliver afholdt år efter år.

 

Når der skal vælges DJ til sommerfesten, er det typisk det samme festudvalg eller nye folk, som står for alt planlægningen. Der er meget at se til, og mange samarbejdspartnere skal kontaktes.

 

Typisk bliver der lagt en masse "interessetimer" i festen, ved siden af sit normale arbejde.

 

Jeg har 25 års erfaring som DJ, og herunder 20 års med firmaarrangementer. Jeg sætter en ære i, at være en professionel sparringspartner og sørger for at dialogen og koordineringen bliver så effektiv som overhovedet muligt.

Jeg har mange virksomheder, som år efter år vælger mig som deres DJ og samarbejdspartner til deres fester. Et langt og professionelt samarbejde er win-win for begge parter, da jeg som DJ, kender til lokaliteten og Jeres behov samt ønsker. Det betyder at I med god ro i maven kan tage det sikre valg, at booke mig til at skabe gang i dansegulvet.

Jeg sætter en stor ære i, at give Jer en professionel og serviceminded oplevelse i særklasse.

For at sikre mig at Jeres ønsker med hensyn til anlæg, lys og tidslinje bliver opfyldt, er det vigtigt for mig, at spørge ind til Jeres behov og forventningsafstemme.

Dette gør jeg ved enten at tage et fysisk møde, eller ved at snakke med Jer over telefonen, alt afhængig af hvad I har behov for.

 

Når musikken skal ”tale” har jeg med mine mange års erfaring, tilegnet mig musikalske kompetencer, som gør at jeg altid afstemmer musikvalg efter reaktionerne på dansegulvet. Kunsten ligger netop i denne fornemmelse, samtidig med, at Jeg altid møder mine kunder og gæster med et smil.

Med mange års erfaring, service og samarbejde i højsæde samt en unik evne til at aflæse dansegulvet, vil I være i sikre og professionelle hænder, hvis I vælger mig som DJ til Jeres firmaarrangement.

bottom of page