top of page

Konfirmation

På denne store dag, skal konfirmanden fejres med fest i selskab med venner og familie!

Konfirmationen er typisk en fest, hvor flere generationer er samlet. Derfor er det vigtigt at vi i fællesskab, får afstemt ønsker og setup for festen.

Konfirmandens generation er måske til meget af det nye musik, som de høre i vennegruppen, hvor de ældre generationer måske har andre præferencer for musikvalget.

Efter en god dialog over telefonen, har jeg sørget for at få alle jeres ønsker noteret, så jeg efterfølgende kan skræddersy en pakke, lige efter Jeres behov.

Når der er ca. en uge til den store dag, vil jeg altid tage kontakt til Jer, og sikre mig at de ting vi har aftalt, stadig er gældende.  

Med mine mange års erfaring for at spille til konfirmationer, samt mit brede musikkatalog, har jeg evnen til at kunne balancere de forskellige generationers musikpræferencer på en måde som gør at alle i selskabet er glade og tilfredse.

Lyd og lys og evt. røgmaskine og konfetti kan arrangeres.

Med mange års erfaring, service og samarbejde i højsæde samt en unik evne til at aflæse dansegulvet, vil I være i sikre og professionelle hænder, hvis I vælger mig som DJ til konfirmationen.

bottom of page